3 Συμφωνίες που έκανες πριν μετενσαρκωθείς στη Γη

by admin
314 views

3 Συμφωνίες που έκανες πριν μετενσαρκωθείς στη Γη

Γράφει η Kimberly Fosu

1. Συμφώνησες να ξεχάσεις

Καθόσαστε με την πνευματική σας ομάδα και σχεδιάσατε ολόκληρο το σχέδιο για τη ζωή σας. Αναλύσατε όλα τα πράγματα που είχατε σωστά στην προηγούμενη ζωή σας και όλα τα μαθήματα που έπρεπε ακόμα να μάθετε.

Αλλά το θέμα ήταν ότι έπρεπε να τα ξεχάσεις όλα.

Έπρεπε να ξεχάσεις και να ξεκινήσεις τη ζωή από την αρχή χωρίς τις αποσκευές από προηγούμενες ζωές να κρέμονται πάνω από το κεφάλι σου, να επηρεάζουν κάθε σου κίνηση.
Όλα ήταν για να μπορέσετε να έχετε μια νέα εμπειρία ζωής και να κάνετε νέες και καλύτερες επιλογές.

Καθώς έμπαινες στο γήινο επίπεδο, πέρασες μέσα από ένα πέπλο που σε έκανε να ξεχάσεις όλα όσα είχαν συμβεί πίσω από το πέπλο. Κάτω από το πέπλο της λήθης ξέχασες το συμβόλαιο που υπέγραψες. Ξέχασες τη ψυχική σου οικογένεια και την πνευματική σου ομάδα και ξέχασες την αληθινή σου ταυτότητα. Ξέχασες επίσης όλα τα πράγματα που είπες ότι θα κάνεις.

Αλλά δεν ήρθες στη γη με άδεια χέρια.

Σου δόθηκαν ψηφίδες από αναμνήσεις που θα σου αποκαλυφθούν στην πορεία. Αυτές οι αναμνήσεις θα σε βοηθήσουν να θυμηθείς ποιος πραγματικά ήσουν και τη δουλειά που ήρθες εδώ για να κάνεις.

2. Συμφώνησες να θυμάσαι

Η ζωή είναι ένα τεστ και κατά τη διάρκεια ενός τεστ, ο δάσκαλος σιωπά και πρέπει να το καταλάβεις μόνος σου. Μέχρι να το καταφέρεις σωστά, να μάθεις τα μαθήματά σου και να κάνεις όλα τα πράγματα που συμφώνησες ότι θα κάνεις, θα επιστρέψεις για να ξαναδώσεις το τεστ.

Το μόνο πράγμα που έπρεπε να σε βοηθήσει να το καταλάβεις ήταν οι αναμνήσεις που ήταν ενσωματωμένες στην ψυχή σου που θα σου αποκαλύφθηκαν όταν ήσουν έτοιμος. Αυτές οι αναμνήσεις θα αποκαλυφθούν μέσω του déjà vus, της διαίσθησης ή της εσωτερικής φωνής και των φοβιών, μέσω των μελών της οικογένειας των ψυχών σου που ενσαρκώθηκαν μαζί σου και μέσω πνευματικών δασκάλων που βρίσκονται στο δρόμο σου. Θα μπορούσες επίσης να βρεις απαντήσεις μέσω της δικής σου αναζήτησης για νόημα.

Σου δόθηκαν δώρα, ταλέντα, θησαυροί και ικανότητες για να χρησιμοποιήσεις για τη βελτίωση της ανθρωπότητας. Συμφώνησες να θυμάσαι ότι είχες αυτά τα χαρίσματα και τις ικανότητες και να τα χρησιμοποιήσεις για να εκπληρώσεις την αποστολή της ψυχής σου.

Σου ανατέθηκε αυτή η αποστολή. Σε ρώτησαν αν μπορείς να το κάνεις. Σου είπαν ότι θα τα ξεχάσεις όλα και θα ήταν δύσκολο. Σου είπαν για όλους τους περισπασμούς που θα υπήρχαν. Είπες ναι, ότι μπορούσαν να σε εμπιστευτούν. Η δουλειά σου ήταν να θυμάσαι την αποστολή που σου ανατέθηκε.

Ενώ το είχες ξεχάσει, ήταν ακόμα ένα κομμάτι σου.

Όταν η ψυχή σου έβλεπε ότι ήσουν έτοιμος, θα σε ξυπνούσε για μια πνευματική αφύπνιση που θα άνοιγε τα μάτια σου στην αλήθεια για τον εαυτό σου και το σύμπαν που θα σε βοηθούσε να θυμάσαι τι ήρθες να κάνεις.

3. Συμφώνησες να εξελιχθείς

Η ψυχή σου είναι αιώνια και ο σκοπός της σε κάθε ζωή είναι να μεγαλώνει και να εξελίσσεται. Μια ψυχή που δεν θυμάται την πραγματική της ταυτότητα παραμένει αποσπασμένη στον κόσμο και αποτυγχάνει να κάνει τα πράγματα που συμφώνησε να κάνει.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνει η ψυχή για να εξελιχθεί.

Γνωρίζατε ότι η ζωή μερικές φορές θα ήταν χάλια, και συμφωνήσατε να παραμείνετε συνειδητοί των νοημάτων που αποδίδετε στα πράγματα που σας συμβαίνουν. Οτιδήποτε βιώνετε στη ζωή σας είναι βασικά ουδέτερο. Ό,τι βιώνεις εδώ είναι μόνο θετικό ή αρνητικό γιατί το λες.

Ο τρόπος με τον οποίο ορίζετε ένα γεγονός θα καθόριζε τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας για αυτό. Από τη στιγμή που κοιτάς ένα γεγονός και του αποδίδεις νόημα, του εμποτίζεις συναίσθημα. Και τα συναισθήματά σας είναι απλώς ενέργεια σε κίνηση που οδηγεί τις πράξεις σας.

Το νόημα που δίνετε σε καταστάσεις καθορίζει τον συναισθηματικό τόνο αυτής της εμπειρίας και τα συναισθήματα που δημιουργείτε. Αυτό που ήξερες να κάνεις ήταν να έχεις μια θετική ματιά στη ζωή και να εμφυσήσεις θετικό νόημα στα πράγματα που συμβαίνουν.

Καθώς μεγαλώνετε και είστε σε θέση να ελέγξετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, η ψυχή σας εξελίσσεται, αφού η ψυχή είναι ο κυρίαρχος του νου, των συναισθημάτων και της δύναμης της θέλησης.

Οτιδήποτε κάνετε για να βελτιώσετε το μυαλό σας, να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να ενισχύσετε τη δύναμη της θέλησής σας προκαλεί την εξέλιξη της ψυχής σας. Μόλις εξελιχθεί η ψυχή σου, περνάς το τεστ και προχωράς στην επόμενη εργασία.

Όσο περισσότερο η ψυχή σου εξελίσσεται, τόσο πιο εύκολο είναι να συνεχίσεις να εργάζεσαι για τον σκοπό της ψυχής σου και να εκπληρώσεις την αποστολή της ψυχής σου.

Η Φιλοσοφία Επιστρέφει