7 αισιόδοξες σκέψεις για να χαμογελάσεις τώρα

by Panagiotis G
829 views

Έχεις ανάγκη από μια μικρή τονωτική «ένεση» θετικής διάθεσης και χαμόγελου; Αυτές οι 7 αισιόδοξες σκέψεις θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι όλα «μαύρα»!

Υπάρχουν στιγμές ή και ολόκληρες περίοδοι στη ζωή όλων μας που όλα μας φαίνονται αδιέξοδα, απαισιόδοξα, μάταια… Εκείνες τις στιγμές έχουμε ανάγκη από κάποιες αισιόδοξες σκέψεις που θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη μας!

Εμείς, σου δίνουμε 7 τέτοιες αισιόδοξες σκέψεις για να τις έχεις πρόχειρες όταν χρειάζεσαι κάτι για να νιώσεις καλύτερα:

1. Αισιόδοξη ζώη

Δεν μπορείς να ζήσεις μια αισιόδοξη ζωή, με “αρνητικό” μυαλό!

2. Αισιόδοξες σκέψεις

Σκέψου θετικά, γιατί με αυτό τον τρόπο θετικά πράγματα θα συμβούν.

3. Η δύναμη της θετικής σκέψης

«Έγινα επιτυχημένη για πολλούς λίγους. Ποτέ δεν τα παράτησα, και ποτέ δεν άφησα κανένα να μπει εμπόδιο στο δρόμο μου. Χρησιμοποιώ τη δύναμη της θετικής σκέψης για να ξεπεράσω εμπόδια και προκλήσεις. Με αυτό τον τρόπο δεν με υπερνικά τίποτα». – Lillian Vernon.

4. Πριν κάνεις το οτιδήποτε

«Πριν πράξεις, άκου. Πριν αντιδράσεις, σκέψου. Πριν ξοδέψεις, μάζεψε. Πριν κριτικάρεις, περίμενε. Πριν προσευχηθείς, συγχώρεσε. Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε». – Ernest Hemingway.

5. H έλξη της θετικότητας

Ο άνθρωπος που στέλνει και κάνει θετικές σκέψεις ενεργοποιεί τον κόσμο γύρω του θετικά και έλκει πίσω για τον εαυτό του μόνο θετικά αποτελέσματα.

6. Η δύναμη της ψυχής

Μέσα στη ψυχή σου υπάρχουν ανεκτίμητα πράγματα που κανένας δεν μπορεί να τα πάρει από εσένα.

7. Η ζωή είναι παράδεισος

Μην ξεχνάς η ζωή συνεχίζεται. Όσο άσχημο και αν είναι αυτό που συνέβη, έγινε για κάποιο λόγο που θα το καταλάβεις αργότερα. Πίστεψε στο αύριο. Ζήσε ελεύθερα γιατί θα είσαι πάντα νέος, ασυμβίβαστος και ουσιαστικά ελεύθερος.

Πηγή: https://www.shape.gr/psixologia/apoktise-aftopepithisi/aisiodoxes-skepseis/

Η Φιλοσοφία Επιστρέφει