ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜ.. ΣΕΤΙ: ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ (Βιβλιοπαρουσίαση)

by admin
520 views
ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜ.. ΣΕΤΙ
ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: COTT JONATHAN
Εκδότης ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

Στα παιδικά της χρόνια έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού της στο Λονδίνο και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της. Ύστερα από λίγο, όμως, επανήλθε στη ζωή. Στην εφηβεία της χόρευε σ’ ένα μιούζικ χολ και ήταν συνεπαρμένη από τις αιγυπτιακές αρχαιότητες και τις αρχαίες τελετουργίες. Τα επόμενα 65 χρόνια της η Ντόροθυ Έντυ, η γυναίκα που έδωσε στον εαυτό της το όνομα Ομ Σέτι, ακολούθησε ένα μονοπάτι που καμιά γυναίκα της Δύσης δεν είχε ακολουθήσει μέχρι τότε: ένα μονοπάτι που την οδήγησε στην Αίγυπτο, στα πανάρχαια μνημεία, σ’ εάνα τόπο που ανέκαθεν ονόμαζε “σπίτι” της.

Εκεί κατέπληξε τους αρχαιολόγους με τις βαθιές γνώσεις που είχε για την ιστορία και την καθημερινή ζωή των αρχαίων Αιγυπτίων και κέρδισε το θαυμασμό των ντόπιων αλλά και των επιφανέστερων επιστημόνων του κόσμο.

Το μεγάλο όμως και απίστευτο μυστικό της ήταν πως είχε ζήσει στο παρελθόν, σε μια προηγούμενη ζωή της ως ιέρεια στο ναό του Φαραώ Σέτι Α’ και πως επί χιλιάδες χρόνια εξακολουθούσε να παραμένει η αγαπημένη του. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Η Φιλοσοφία Επιστρέφει