Η αγάπη δεν έχει να κάνει με τίτλους ιδιοκτησίας αλλά με βαθιές ενώσεις ψυχών

by admin
139 views

Η συντροφική αγάπη έχει να κάνει με μια προϋπόθεση. Να αγαπάς και να αποδέχεσαι εσύ πρώτα τον εαυτό σου…

Πάρα πολλοί άνθρωποι ψάχνουν να βρουν τον/την σύντροφο που θα τους κάνει ευτυχισμένους, θα τους δώσει αγάπη, θα τους λύσει όλα τους τα υπαρξιακά προβλήματα.

Η συντροφική αγάπη, η αγάπη που ενώνει δύο ψυχές με μια αιώνια, ολόχρυση κλωστή, έχει να κάνει με όλα τα πιο πάνω με μια προϋπόθεση. Να αγαπάς και να αποδέχεσαι εσύ πρώτα τον εαυτό σου, να δουλεύεις με σένα ώστε να γίνεσαι καλύτερος για εσένα.

Τι θα πετύχεις με αυτό; Θα αλλάξεις τους προγραμματισμούς μέσα σου, τα μοτίβα σου ως προς το τι σου αξίζει να ζήσεις σε αυτή την ζωή και με αυτό τον τρόπο να το προσελκύσεις και να το εκτιμήσεις την στιγμή που θα έρθει στην ζωή σου.

Αν έχεις χωρίσει από μια σχέση που σου δημιουργούσε αρνητικά συναισθήματα, είχες συνεχώς αρνητική κριτική, βίωνες καταστάσεις καταπίεσης, χειρισμού, εκμετάλλευσης, αν δεν δουλέψεις πρώτα με τον εαυτό σου ώστε να τον αγαπήσεις, να τον συγχωρέσεις, να συγχωρέσεις επίσης τον άλλο άνθρωπο, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προσελκύσεις στην ζωή σου το ίδιο ακριβώς μοτίβο ανθρώπου και να ξανά-βιώνεις τις ίδιες καταστάσεις.

Η ζωή μας αφορά μια συνεχή πορεία εξέλιξης της ψυχής μας. Χρειάζεται να αγαπήσουμε εμάς, να αποδεχτούμε τις εμπειρίες της ζωής μας σαν ένα δώρο και να ξεκινήσουμε να ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας πάλι από την αρχή με τις αληθινές ποιότητες της ψυχής μας: την αγάπη, την πίστη, την εμπιστοσύνη, το φως, την συγχώρεση ώστε να βρισκόμαστε σε μια κατάσταση γαλήνης μέσα μας και να οδηγηθούμε στο να καλέσουμε στην ζωή μας αυτό που πραγματικά μας αξίζει. Να βιώσουμε την αγάπη σε όλο της το μεγαλείο. Να βιώσουμε το δίνω και παίρνω, το νoιάζομαι, το εξελίσσομαι μαζί σου γιατί επιλέγω να αντικρύζω την ψυχή σου στα μάτια σου και συ επιλέγεις να μου καθρεφτίζεις την ψυχή μου.

Με αυτό τον τρόπο θα οδηγηθούμε στο να βλέπουμε την κάθε διαφωνία μας σαν ευλογία, να δουλεύουμε τον εαυτό μας εμείς οι ίδιοι πρώτα ώστε η αγάπη για τον εαυτό μας να αγκαλιάσει και τους δύο. Κι αυτή η πανέμορφη εσωτερική μας ενέργεια που φωνάζει αγάπη θα κάνει θαύματα. Θα μας οδηγήσει στο να ζήσουμε την ποιότητα της Ανιδιοτελούς Αγάπης σε όλο της το μεγαλείο γιατί

«Η αγάπη δεν έχει να κάνει με τίτλους ιδιοκτησίας αλλά με βαθιές ενώσεις ψυχών»

Μαργαρίτα Ιωάννου – Ενεργειακή και Πνευματική Θεραπεύτρια

enallaktikidrasi.com

Η Φιλοσοφία Επιστρέφει