Σύγχρονη κοινωνία: Η Σκοτεινή Πλευρά σε ένα Καταπληκτικό Animation

by admin
1,4K views
Σύγχρονη κοινωνία: Η Σκοτεινή Πλευρά σε ένα Καταπληκτικό Animation

Η κοινωνία μας

H κοινωνία μας λέει να τα πηγαίνουμε καλά στο σχολείο. Να δουλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται και τελικά να μάθουμε και στα παιδιά μας να κάνουν το ίδιο. Είναι ένας αδιάκοπος κύκλος που δεν αφήνει πολύ χώρο για την δημιουργικότητα. Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους παροτρύνει τον κόσμο να δει τα πράγματα διαφορετικά. Πραγματικά χτυπάει φλέβα.

Ο Daniel Martínez Lara και ο Rafa Cano Méndez, σχεδιαστές κινουμένων σχεδίων της Pixar με βάση την Μαδρίτη, μας δείχνουν τι συμβαίνει στην ζωή όταν στερούμαστε καθημερινά την δημιουργικότητα μας μέσα από την ταινία “Alike”. Επίσης, η ταινία μιλά για τους γονείς και την σημασία του να αφήνουμε τα παιδιά να ακολουθούν τον δικό τους δρόμο.

Η ταινία δημιουργήθηκε αποκλειστικά με το Blender. Ένα ανοιχτό πρόγραμμα τρισδιάστατου σχεδιασμού. Είναι αφιερωμένο στις οικογένειες των σχεδιαστών που τους βοήθησαν να μην χάσουν το χρώμα τους.

Όπως είχε πει κάποτε ο Καναδός δημοσιογράφος Graydon Carter, «είναι σπάνια η στιγμή που κάνουμε διάλειμμα από τα βάσανα του καθημερινού αγώνα για να στοχαστούμε για υποθέσεις και αξίες που αποδεχόμαστε σαν ευαγγέλιο.» Πηγή:  fanpage.gr

Απολαύστε κι εσείς μια τέτοια στιγμή.

Δείτε και άλλα μαθήματα ζωής:

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: Το Όραμά του

10 Μαθήματα ζωής από τον Μάρκο Αυρήλιο

Οι 10 κανόνες στο παιχνίδι της ζωής [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Αριστοτέλης για την ανδρεία

Μαθήματα ζωής από 10 μεγάλους φιλοσόφους [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Φιλοσοφία Επιστρέφει