Τεστ Ιδιοσυγκρασιών: Το Πορτραίτο του Προμηθευτή (ESFJ)

Οι 16 ιδιοσυγκρασίες του ανθρώπου σύμφωνα με τον Καρλ Γιουνγκ

by admin
237 views

Το Πορτραίτο του Προμηθευτή (ESFJ)

Επιπροσθέτως του να είναι ειδικοί στον λόγο και συνεργατικοί στο να φτάνουν τους στόχους τους, οι Προμηθευτές είναι επίσης διδακτικοί κι εκφραστικοί στις κοινωνικές τους αλληλεπιδράσεις. Το πιο υψηλά ανεπτυγμένο τους εργαλείο είναι το να προνοούν για τις ανάγκες των άλλων, κάτι στο οποίο τείνουν να εξασκούνται ακόμη κι από την παιδική τους ηλικία.

Δεύτερο έρχεται το άλλο εργαλείο, το να προστατεύουν τους άλλους από την ζημιά και την απώλεια, αλλά οι ESFJ μπορούν να το κάνουν τόσο πολύ καλά όπως οι Επιθεωρητές και οι Επιστάτες, αφού οι δραστηριότητές τους κάνουν χρήση επίσης των ταλέντων τους της τροφοδοτικής λογικής τους.

Οι πιο κοινωνικοί από όλους τους SJ, οι Προμηθευτές ενεργοποιούνται με τις αλληλεπιδράσεις τους με τους ανθρώπους, και είναι οι μεγάλοι τροφοί των ιδρυθέντων ινστιτούτων όπως τα σχολεία, οι εκκλησίες, οι κοινωνικές λέσχες, και οι πολιτικές ομάδες. Οπουδήποτε πηγαίνουν, οι ESJF αναλαμβάνουν τον ρόλο του κοινωνικού προμηθευτή, προσφέροντας χαρούμενα τον χρόνο τους και την ενέργειά τους για να σιγουρευτούν ότι οι παραδόσεις υποστηρίζονται και αναπτύσσονται, και ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες είναι αποτελεσματικές.

Οι Προμηθευτές,  κρίνεται, ότι αποτελούν ένα τεράστιο 15% του γενικού πληθυσμού του γενικού πληθυσμού. Αυτό είναι ευτυχές για όλους μας διότι η συνεργασία και η κοινωνική υπηρεσία είναι το κλειδί της φύσης τους. Ασκούν έξοχα την προεδρία σε εράνους, φιλανθρωπικές χοροεσπερίδες, και στης παρόμοιας φύσης δραστηριότητες, από τη φύση τους εκπαιδευμένοι στο να κρατάνε την συνεργασία και τις αρμονικές σχέσεις μεταξύ των βοηθών τους, αλλά επίσης και κουραστικοί στην προσοχή τους πάνω στις λεπτομέρειες της διευθέτησης των αγαθών και των υπηρεσιών.

Ως αριστοτέχνες των τελετών δεν βρίσκουν παρόμοιό τους, ικανοί να προσεγγίσουν άλλους με ηρεμία κι εμπιστοσύνη, και είναι, κατά τα φαινόμενα, ενήμεροι για οτιδήποτε κάνει ο καθένας. Είναι διακεκριμένοι οικοδεσπότες ή οικοδέσποινες, ικανοί να θυμηθούνε τα ονόματα των ανθρώπων, συνήθως μετά από μία σύσταση, και πάντοτε προσεκτικοί στις ανάγκες των επισκεπτών τους, προσπαθώντας να προνοούν για να εξασφαλίσουν ότι όλοι περνάνε καλά και άνετα.

Αν δεν έχεις κάνει το τεστ μπορείς να το κάνεις ΕΔΩ

Μάθε περισσότερα για τις 16 ιδιοσυγκρασίες ΕΔΩ

Η Φιλοσοφία Επιστρέφει