ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ (Βιβλιοπαρουσίαση)

by admin
306 views
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ (Βιβλιοπαρουσίαση)

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

MILLMAN DAN

Εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε και στην Ελλάδα ο “Δρόμος του Ειρηνικού Πολεμιστή” τώρα ένα δεύτερο βιβλίο-σταθμός από τον Νταν Μίλμαν.

Ένα βιβλίο που σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία με εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις σε Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία, κάνοντας πλέον τον γνωστό πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής, διάσημο σ’ όλο τον κόσμο και ως συγγραφέα. Αυτή τη φορά, ο Νταν ξεκινά για την ονειρική Χαβάη. Εκεί, θα μαθητεύσει δίπλα σε μια εκπληκτική γυναίκα-σαμάνο, παλιά φίλη του πρώτου του δασκάλου – του Σωκράτη.

Εκείνη θα τον μυήσει στη φιλοσοφία και τα μυστικά των καχούνα – σαμάνων της Χαβάης, που έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν με τα ζώα και τα φυτά και να χειρίζονται τις δυνάμεις της φύσης!

Κοντά της ο Νταν θα περάσει μια σειρά από εκπληκτικές εμπειρίες, περιπέτειες και δοκιμασίες, που θ’ ανοίξουν νέους ορίζοντες ακόμη και σε ένα άτομο σαν κι αυτόν. Μέσα απ’ αυτές, θα ανακαλύψει το Μονοπάτι της Καρδιάς και θα κατορθώσει το Μεγάλο Άλμα…
Το βιβλίο δεν είναι μόνο ένα λογοτεχνικό διαμάντι. Αναφέρεται σε αληθινές καταστάσεις και γεγονότα, που ο συγγραφέας είχε την τύχη να βιώσει προσωπικά και παραθέτει διεξοδικές μεθόδους και τρόπους εξερεύνησης του “εαυτού”, άγνωστους μέχρι σήμερα στη Δύση.

Γι’ αυτό και δεν μας μεταφέρει απλά στους γοητευτικούς κόσμους της εσωτερικής περιπέτειας, αλλά η “δόνησή” του καταφέρνει ν’ αγγίζει άμεσα την καρδιά του αναγνώστη, μεταμορφώνοντας την πεζή καθημερινότητα σ’ ένα συναρπαστικό μυστικό ταξίδι! 

Η Φιλοσοφία Επιστρέφει