ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Δείτε πώς σας βλέπουν οι άλλοι

by admin
3,1K views

Η λέξη προσωπικότητα προέρχεται από τη λατινική λέξη persona, που αναφέρεται σε μάσκες που φορούν οι ερμηνευτές του θεάτρου για να κρύψουν την ταυτότητά τους ή να απεικονίσουν διαφορετικούς ρόλους.

Η προσωπικότητα σας είναι μοναδική για εσάς. Είναι ένας συνδυασμός των συμπεριφορών, των συναισθημάτων, των προτύπων σκέψης και των κινήτρων που σας καθορίζουν.

Έρευνα των τελευταίων δεκαετιών έχει επισημάνει το ρόλο του περιβάλλοντος – συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μεγαλώσαμε – και της γενετικής μας στη διαμόρφωση και τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας.

Λοιπόν, ποια είναι η προσωπικότητά σας;

Από την ομάδα των φίλων σας, θεωρείστε ότι είστε το ντροπαλό άτομο ή αυτό το άτομο που όλοι περιμένουν να πάρει τις αποφάσεις.

Ή, θεωρείτε ότι είστε ο κυρίαρχος που είναι έτοιμος να αναλάβει το προβάδισμα;

Το τεστ προσωπικότητας μας μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τον τύπο της προσωπικότητάς σας. Η απάντηση σε αυτές τις απλές ερωτήσεις θα σας δώσει μια περιγραφή του ποιος είστε και θα σας πει πώς σας βλέπουν οι άλλοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το τεστ δεν είναι διαγνωστικό εργαλείο. Μόνο ένας εκπαιδευμένος ιατρός, όπως ένας γιατρός ή ένας επαγγελματίας ψυχικής υγείας, μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε τα επόμενα καλύτερα βήματα για εσάς.

6659

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Δείτε πώς σας βλέπουν οι άλλοι

Το τεστ προσωπικότητας μας μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τον τύπο της προσωπικότητάς σας. Η απάντηση σε αυτές τις απλές ερωτήσεις θα σας δώσει μια περιγραφή του ποιος είστε και θα σας πει πώς σας βλέπουν οι άλλοι. (Πηγή: psychcentral.com)

1 / 10

1. Νιώθετε πιο ενεργητικός και συγκεντρωμένος:

2 / 10

2. Όταν περπατάτε, τείνετε να το κάνετε:

3 / 10

3. Όταν μιλάτε σε ανθρώπους, έχετε την τάση να:

4 / 10

4. Όταν είστε χαλαροί, συνήθως κάθεστε με:

5 / 10

5. Όταν βρίσκετε κάτι πραγματικά αστείο, συνήθως εκφράζεστε:

6 / 10

6. Όταν μπαίνετε σε ένα πάρτι ή μια κοινωνική συγκέντρωση, έχετε την τάση να:

7 / 10

7. Εάν είστε συγκεντρωμένοι σε μια εργασία και σας διακόπτουν, είναι πιθανό να:

8 / 10

8. Το αγαπημένο σας χρώμα είναι:

9 / 10

9. Πριν κοιμηθείτε, συνήθως ξαπλώνετε:

10 / 10

10. Όταν ονειρεύεστε, συχνά:

Η Φιλοσοφία Επιστρέφει