Τεστ Προσωπικότητας: Τα 5 σχήματα

by admin
3.9k views

Αυτό είναι ένα απλό τεστ, που καθορίζει γρήγορα ποιος είναι ο τύπος της προσωπικότητας που έχουμε. Δείτε αυτά τα πέντε σχήματα, και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο κατά σειρά προτεραιότητας και αυτό που σας αρέσει αμέσως μετά. Μην εκλογικεύσετε το θέμα, απλώς κάντε μια γρήγορη και απλή επιλογή. Μόλις τελειώσετε το τεστ και δείτε τον τύπο της προσωπικότητάς σας, πηγαίνετε στο τέλος του άρθρου για τα τελικά συμπεράσματα.

9741

Τεστ Προσωπικότητας - Τα 5 σχήματα

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω σχήματα που σας φαίνεται το πιο όμορφο και ταιριαστό για την προσωπικότητά σας

1 / 1

Επίλεξε ένα από τα σχήματαΔες και άλλα έξυπνα τεστ και κουΐζ:

ΤΕΣΤ: Ποια αρχαία Ελληνίδα Θεά είσαι;

ΤΕΣΤ: Ποιος αρχαίος Έλληνας ήρωας είσαι;

QUIZ: Τι ξέρεις για την Αστρολογία και τα Ζώδια

ΚΟΥΙΖ: Χαμογελάστε και Μορφωθείτε

ΤΕΣΤ: Τι ξέρεις για τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους;

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Αν δεν μπορείτε να προσαρμόζεστε σε διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας, θα έλκετε πολύ πιθανά γύρω σας αυτούς που είναι όμοιοι με σας και οι άλλοι απλά δεν θα κατανοούν ούτε θα εκτιμούν τι κάνετε. Αν, από την άλλη, αναγνωρίσετε τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων και μπείτε στη δική τους πραγματικότητα, τότε δεν υπάρχει όριο με ποιον θα συνεργαστείτε πετυχημένα.

Δεν υπάρχει ιεράρχηση ως προς τις κατηγορίες που ανήκουν οι άνθρωποι. Καμία από αυτές δεν είναι καλύτερη από τις άλλες. Κάθε μια απ’ αυτές είναι σαν ξεχωριστό μπουκέτο. Έχει ιδιότητες, που είναι καλές για συγκεκριμένους σκοπούς καθώς και ιδιότητες που δεν είναι τόσο καλές για άλλους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΤΕΣΤ ΕΔΩ

Η Φιλοσοφία Επιστρέφει